'1+1=3'
" Denken en Doen " " Er is niet één waarheid " " Voorbereiding is het halve werk " " Vertrouwen " " Iedere persoonlijke ervaring is uniek " " Kracht, Vermogen & Inzicht " " Onzekerheid is de enige zekerheid " " Authenticiteit is kracht en kwaliteit " " 1 + 1 = 3 " " Ontwikkelen = Leren = Leven " " Geloven in eigen kracht is kunnen " " Verandering is een continue proces " " Yin & Yang " " Oefening baart kunst "

Aanpak, Sessie, Filosofie


Lopend op het strand. De plaats maakt niet uit, als er maar strand is. Meer hierover in het boek: Strandcoach filosofie.

Een sessie Strandcoachen duurt in principe een uur tot anderhalf uur. Locatie en tijd spreken we samen af. Er vind geen intake-gesprek plaats.

Als je ergens over wilt praten, gaan we samen op het strand direct aan de slag. Alles kan en mag besproken woorden. Je geeft zelf de diepgang en de snelheid aan, waarbij ik je wel zal uitdagen en inspireren in jouw persoonlijke leerproces. 

Kernwaarden zijn vertrouwen, onafhankelijk, professioneel, open minded.
Door waarnemen, analyse, inzicht, acceptatie en positiviteit kom je (weer) in je kracht en eigen vermogen om verandering (in de gewenste richting) te realiseren. Door te vragen, luisteren, doorvragen, confronteren, reflecteren, inspireren en direct en open te zijn, ondersteun ik jouw eigen ontwikkeling. 

Ontwikkelen is leren is leven. Ik garandeer dat jij persoonlijk in beweging komt. Creatief, authentiek en open minded wil en kan ik je die ondersteuning graag bieden als Strandcoach.

Mijn specialisme is dat ik vanuit een generalistische visie en aanpak mijn klanten van maatwerk kan voorzien; ze kan bedienen afhankelijk van de unieke persoonlijke (of organisatorische) situatie.
Het coachen van groepen vraagt om specifiek maatwerk en overleg over inhoud, vorm en richting.
Mijn garantie betekent ook: niet goed geld terug!

>>